Transportul cu autocare spre Danemarca se realizeaza in fiecare marti si sambata cu plecare din Bucuresti si Iasi. Indiferent care este orasul din care vrei sa calatoresti spre Danemarca , Comati iti pune la dispozitie prin partenerii sai transport expres  rapid si comfortabil.

Firma noastra de transport persoane autocare iti recomanda :

 

 

Transport persoane autocare

Firma de transport persoane autocare Comati Psg a transportat in peste 20 de ani de activitate milioane de pasageri din Romania in Danemarca si din Danemarca in Romania fara nici un incident.  Acest fapt se datoreaza in principal autocarelor ultramoderne , sigure si confortabile.

Siguranta pasagerilor in cursele de transport persoane spre Danemarca se datoreaza si echipajuli profesionist .Astfel pe fiecare autocar exista 4 soferi calificati care asigura integritatea transportului.

Transportatorul de persoane cu autocarul asigura pasagerii pentru toate vatamarile corporale rezultate din deplasarea vehiculului si din prezenta lor in vehicul. Asigurarea nu acopera vatamarile corporale generate din vina pasagerului sau a bagajelor transportate.